"Ik wil dat je na iedere training een tevreden gevoel hebt!"

Sportjournalist Monne Reitsma doet personal training bij Tessa PT: Personal Training met een glimlach. Kan dat? Ja het kan. Alleen ben je als sporter niet degene die glimlacht. Dat doet vooral trainster Tessa. Dus dat ‘Tessa Personal Training with a smile’ klopt wel. Toen ik vele kilo’s te zwaar eindelijk aan de slag ging met Tessa, had ik een duidelijk doel. We zouden daar samen naar toe werken, maar wonderen binnen korte tijd moest ik niet verwachten. Zo helder als deze eerste boodschap die ik kreeg, zo helder zijn ook de trainingen. Tessa legt alles prima uit en doet de oefeningen eveneens duidelijk voor. Ook waar ze voor bedoeld zijn en dat is prettig. Je merkt de deskundigheid en daardoor ben je zelf ook bereid een stap extra te doen. Er is heus wel tijd voor een dolletje, maar Tessa herinnert je er dan wel aan dat je bij haar bent voor een training. En ja, dat doet ze steeds met een glimlach. Is een oefening soms wat te zwaar, dan kan uitgeweken worden naar een ander toestel om de spiergroep toch aan te pakken, maar eerst is daar die lach en de boodschap dat het allemaal in je hoofd zit. Het stimuleert je om de oefening toch uit te voeren en zo verder naar je doel te werken. Dat doet Tessa heel goed. Net zoals geen enkele training hetzelfde is. Natuurlijk komen oefeningen gedurende de trainingsweken terug, maar de diversiteit zorgt voor twee leuke trainingen in de week. De begeleiding van Tessa is intensief, maar altijd correct. Ze luistert goed naar mij als klant en past het schema aan waar nodig. Mede daardoor kan ik Tessa als personal trainster zeker aan iedereen aanbevelen. En dat doe ik met een grote glimlach.

Döne Güner, P&O adviseur, doet bootcamp bij Tessa PT:

 

Sinds een aantal jaren loop ik hard en vind ik het heerlijk om te sporten in de buitenlucht. Ik merkte dat hardlopen alleen niet voldoende uitdaging meer bood, daarom ben ik in het voorjaar van 2014 gestart met de Bootcamp bij Tessa. Voor mij is dit een hele mooie combinatie met het hardlopen. Mijn uithoudingsvermogen is beter geworden en ook mijn hardlopen is vooruit gegaan. Tessa haar lessen zijn professioneel en er wordt rekening gehouden met verschillende niveaus, zonder dat dit belemmerend werkt voor de groep. Tessa is altijd goed gemutst, ze weet je goed op te peppen en geen één les is hetzelfde en dat maakt dat je voldoende wordt uitgedaagd. Niet voor niets een Personal trainer with a smile!

Karin Jansen, management assistent, doet personal training en bootcamp bij Tessa PT:

Ik ben via mijn zus bij Tessa terecht gekomen, zij doet aan bootcamp. Ik doe outdoor personal training en ervaar dat als zeer prettig en vol energie. De trainingen zijn nooit saai en altijd uitdagend. Ik volg ook bootcamplessen bij Tessa. Tessa kan je goed motiveren om door te zetten, dat is net wat ik nodig heb. Ik zal Tessa zeker aanraden aan anderen: Door haar trainingen merk ik dat ik weer gemotiveerd ben om meer te bewegen. En dat was precies mijn doel!

 

Alij-Janne van Nigtevegt uit Beverwijk doet personal training bij Tessa PT with a smile:

Tessa is mijn stok achter de deur voor het sporten. Als mijn motivatie ver te zoeken is volg ik bij Tessa weer een aantal PT lessen. De lessen zijn elke week anders, gevarieerde oefeningen voor elke spiergroep. Soms met materiaal, soms zonder. Zelfs toen we alleen buiten mochten sporten, wist ze het elke week weer aantrekkelijk te maken. Ze maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden buiten en dat elke keer met een big smile! Tessa is altijd vrolijk, belangstellend en weet je op een goede manier te motiveren, daarbij rekening houdend met het niveau van de sporter. Kortom: een aanrader als je een PT trainer zoekt!

Helma Blink, huisvrouw doet personal training bij Tessa  PT:

Ik ben bij Tessa terecht gekomen voor personal training via sportschool Max waar ik lid ben. Het ontbrak mij echter aan discipline en zin om ook daadwerkelijk te gaan sporten. Toen ik een aankondiging zag van Tessa PT met een glimlach, zoals zij zei, heb ik me bij haar ingeschreven en zijn we begonnen met 2 keer in de week te trainen. En het feit alleen al dat we die vaste afspraak voor 2x in de week hebben, hielp me om te gaan en het zelfs leuk te gaan vinden. Behalve dat ze me stimuleert om mijn grenzen op te zoeken en daar over heen te gaan, brengt ze ook een dosis humor in waarmee ze me oefeningen laat doen die ik nooit gedacht had te kunnen, of te doen, en waarbij ik dan ook nog moet lachen. Dat vind ik heel knap van d'r. En ik zie resultaat! Mijn lichaam wordt gespierder, en op m'n 58e ben ik daar best wel trots op!  Ik kan iedereen aanraden om met Tessa te trainen, ze is kundig, stimuleert je met humor om het uiterste uit je training en je lichaam te halen en misschien wel het belangrijkste, ze kijkt heel zorgvuldig naar het totaalplaatje: met respect voor wie je bent en wat je wilt bereiken. Ik vind haar een kanjer !

Marelle van den Berg, manager group reporting doet personal training en bootcamp bij Tessa:

Ik ben altijd al gek op sporten geweest en deed dan ook van alles, tennis, diversen lessen op de sportschool, hardlopen en racefietsen of mountainbiken. Helaas liep de werkdruk op het werk dusdanig op dat ik steeds vaker werk mee naar huis nam, met als consequentie dat ik steeds vaker mijn sport opgaf. Als ik dan toch ging sporten wilde ik tot het gaatje gaan wat in plaats van energie te geven nog meer energie kostte. Consequentie ik werd steeds vermoeider en eindigde in een vicieuze cirkel van steeds minder trainen en fit zijn.  Toen besloot ik na de zomervakantie om onder begeleiding mijn sporten weer op te pakken. Zodat ik gedoseerd en gestructureerd bezig ben en niet in het wilde weg van alles aan het doen ben. Tessa pakt dit super goed aan. In eerste instantie is het goed om na een tijd van minder belasting te richten op stabiliteitstraining. De eerste weken lag in de training hier ook de focus op. Vervolgens heb ik samen met Tessa bekeken met welke sporten ik zelf aan de slag ga, dat is het fietsen en hardlopen geworden. Met behulp van een schema van Tessa met trainingsmomenten en rustmomenten kan ik hier mee uit de voeten. Daarnaast ben ik met Tessa verder gegaan met krachttraining. Elke week kijk ik weer uit naar de training. Geen training is hetzelfde, altijd veel variatie. Tessa zet de gewichten altijd scherp in zodat ik na de les echt met een voldaan gevoel en met een smile naar huis ga. Verslavend!! En natuurlijk heerlijk om weer fit en getraind voor de dag te komen, ik merk echt verschil.

Monica Westerhoven, customer service medewerkster, doet personal training bij Tessa:

Ik vond de trainingen bij Tessa veelzijdig, uitdagend en sportief. Ik heb veel verschillende oefeningen gedaan, in setjes of supersetjes. Dit vond ik soms best zwaar, maar daarmee behaalde ik wel meer resultaat. Ik zou Tessa zeker aanraden aan anderen. Zij zorgt voor genoeg afwisseling en motivatie, ze legt alles duidelijk uit. Verder is Tessa plezierig om mee te werken en komt ze gedreven en professioneel over!

 

Laziza Hamham, HRM adviseur, doet personal training bij Tessa PT:

Mijn ervaring met Tessa Personal trainer with a smile bevalt zeer goed en is aan te raden. Mijn wensen waren afvallen en strakker worden. Eerst werd de huidige conditie, flexibiliteit en kracht bepaald en van daaruit zijn we verder gaan werken. De oefeningen waren voornamelijk gebaseerd op kracht/ stabiliteit en het versterken van de core. Na 10 personal trainingen te hebben gevolgd zagen mijn vriendinnen dat ik aan het slinken was ☺. Ik merk dat ik strakker begin te worden en ben super happy daarmee ☺. Je wordt zo intensief begeleid door Tessa dat je in korte tijd grote sprongen maakt in het bereiken van je doelen.

Kortom, een Personal training bij Tessa with a BIG SMILE is voor mij een goede keuze door:

  • Professionele begeleiding  (voorkomen dat ik op een verkeerder manier train)
  • Het geeft structuur (trainingsprogramma op maat en n.a.v. de doelen die ik wilde bereiken)
  • Het motiveert om de lat steeds hoger te leggen en te blijven werken aan getrainde spieren en een goede conditie.

Op naar de volgende lessen! Ik heb er zin in.

 

Bonnie de Groot, groepsbegeleider, doet buddytraining bij Tessa PT:

 

Ik volg samen met een vriendin 'buddytraining' bij Tessa. Ik vind dit ideaal omdat je samen gemotiveerd wordt om je grenzen te verleggen. Dit doet ze met veel humor en zorgt voor veel uitdaging in de training. Tessa geeft goede uitleg van de oefeningen en let goed op de houding. De lessen zijn erg gevarieerd en niet saai. Een aanrader dus!!

 

Ron Heijnis, bedrijfsleider, doet personal training bij Tessa PT:

 

Na vele jaren niet meer actief te hebben gesport, besloot ik toch maar weer eens wat te gaan doen. Ik persoonlijk vond dat ik daar begeleiding in moest hebben om op de juiste manier te gaan sporten. Ik ben via de sportschool in contact gekomen met Tessa. Haar slogan a “personal trainer with a Smile”. Ik kan zeggen dat Tessa een Smile heeft, maar ik ook ☺, elke keer na het uurtje sportschool! Kortom wilt u een laagdrempelig en goede personal training, adviseer ik als personal trainer with a smile, Tessa!

 

info@tessapt.nl

www.facebook.com/TessaPT