"Doe ook mee, je kunt het! "

Personal training

 

Tessa PT biedt personal training bij mensen thuis, op de sportschool of buiten aan. Alles gaat in overleg met de klant om er samen een fijne sportervaring van te maken, waarbij het persoonlijke trainingsdoel op de eerste plaats staat.
Tessa PT is aangesloten bij Max Sports & Wellness Beverwijk, maar in overleg is de training ook mogelijk op andere locaties.

 

Voedings- en lifestyle-advies / Hormoon factor

 

Veel klachten kunnen voorkomen en verholpen worden door de hormoonbalans te herstellen. Hierbij werk ik met drie pijlers; voeding, training en stressbeheersing. Voor ik je van een goed advies kan voorzien zal ik een uitgebreide anamnese bij je afnemen. Dit is belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw leefstijl, gezondheid, klachten en doel. Aan de hand van de uitkomst van deze anamnese kan ik je een eerlijk advies geven en goed inschatten wat we moeten doen om jouw doel te bereiken.

 

Supermarkt safari

 

Tijdens de supermarkt safari neemt Tessa je een uur mee in de supermarkt en vertelt ze je welke keuzes je moet maken voor de producten die binnen jouw voedingspatroon passen. Tegenwoordig zijn er zoveel producten die bestickerd worden als "gezond", terwijl ze eigenlijk niets doen voor uw gezondheid en hormoonbalans.

 

 

 

info@tessapt.nl

www.facebook.com/TessaPT